قیمت و مزایای شیشه سکوریت

شیشه سکوریت چیست

بر روی برخی از انواع شیشه های ساختمانی یک نوع فرایند حرارتی صورت می گیرد که به آن سکوریت کردن یا ایمن سازی گفته می شود و اصطلاحالا به شیشه، شیشه سکوریت می گویند. می توان گفت این فرایند بر روی شیشه های رنگی، چاپ شده یا لعاب خورده نیز انجام می شود. این نوع شیشه حاصل شده از شیشه پنجره های رنگی، رفلکس، یا چاپ شده می باشد. در عملیات حرارتی برای نرم شدن شیشه را دما را تا بالای ۷۰۰ درجه سانتی گراد بالا می برند و سریعا به دو سمت شیشه هوای بسیار خنک می وزند که در این مرحله سطح بیرونی شیشه سریع تر از سطح داخلی خنک می شود که این عملکرد باعث مقاومت بیشتر شیشه می گردد.

قیمت شیشه سکوریت

این نوع شیشه به دلیل ویژگی های منحصر به فردی که دارد از جمله نداشتن آسیب های جانی و مالی در هنگام حوادث غیز قابل پیش بینی و همچنین مقاومت بالای نوع شیشه در مقابل ضربه ها و شکستگی ها مورد توجه قرار گرفته است و بسیار پر کاربرد است و وابسته به نحوه تولید آن و همچنین ضخامت شیشه قیمت شیشه سکوریت متفاوت خواهد شد. که این تفاوت قیمت ها متناسب با کیفیت و میزان مقاومت شیشه در مقابل فشار و شکستگی و ضربه پنجره دو جداره است.

مزایای شیشه سکوریت

اگر بخواهیم شیشه دو جداره خام معمولی را با شیشه های سکوریت مقایسه کنیم به طوری که هر دو نوع شیشه ضخامت مساوی با یکدیگر داشته باشند مشاهده می شود که  شیشه سکوریت در مقابل ضربه  و شکستگی مقاومت بیشتری دارد و همچنین می توان گفت شیشه سکوریت مقاومتش بیشتر از ۵ برابر است. همچنین اگر شیشه های سکوریت بشکنند به قطعات کوچک و با لبه های صافی تبدیل می شوند ولی شیشه های خام در اثر شکنندگی خرد می شوند که لبه های آن هم بسیار تیز و برنده می باشد که هیچ خاصیت برندگی ندارند. شیشه سکوریت را علاوه بر مصارف اتومبیل و امنیتی می توان در پنجره دو جداره ساختمان ها استفاده کرد.

1 پاسخ دادن

پاسخ دهید

میخواهید به بحث بپیوندید؟
مشارکت رایگان.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *