انواع شیشه دو جداره و قیمت آنها

شیشه دو جداره چیست؟

طبق تحقیقات کارشناسان صنعت ساختمان دکوخانه اصلی ترین عامل در اتلاف انرژی و ورود آلودگی های صوتی و زیست محیطی به فضای داخلی ساختمان شیشه پنجره ها میباشند. از این رو با تحقیقات گسترده ای که محققین و متخصصین امر ساختمان بر روی روند تولید شیشه در طی سالیان متمادی انجام دادند در نهایت به پروسه تولید شیشه دو جداره رسیدند. در تولید این شیشه ها با چندین مرتبه عایق بندی توسط چسب های دو ترکیب پلی سولفاید و همچنین چسب بوتیل در روند تولید استفاده از رطوبت گیر میان جداره ها جهت جلوگیری از ورود آب و رطوبت و همچنین استفاده از گاز آرگون که در واقع گاز خلا می باشد در میان جداره های شیشه، از هرگونه هدر رفتن انرژی و یا ورود آلودگی های زیست محیطی و صوتی از طریق شیشه جلوگیری به عمل می آید.

زمانیکه شیشه دو جداره میان پنجره دو جداره با پروفیل یو پی وی سی قرار می گیرد قدرت فرایند جلوگیری از اتلاف انرژی و ورود آلودگی ها چندین برابر می شود.

 

 

انواع شیشه دو جداره

انواع شیشه دو جداره براساس سه عامل تعیین و مشخص می گردد که یکی از این عوامل با توجه به نوع پروفیل مورد استفاده قرار گرفته در پنجره یو پی وی سی تعیین شده و دو عامل دیگر را مشتری می تواند بر اساس نیاز خود تعیین نماید. البته توجه داشته باشید که در هنگام عقد قرارداد ذکر شود که از شیشه فلوت درجه یک جهت پروژه شما استفاده خواهد شد.

ضخامت کلی شیشه: ضخامت کلی شیشه های دو جداره ای که برای درب و پنجره های یو پی وی سی مورد استفاده قرار می گیرد بستگی به پروفیل یو پی وی سی تولیدی دارد که ضخامت مشخصی جهت قرارگیری شیشه دو جداره دارند. ضخامت شیشه ها براساس پروفیل های یو پی وی سی موجود در بازار از ۱۸ تا ۲۴ میل می باشد.
ضخامت جداره های شیشه: شیشه های موجود در بازار ۴ میل و ۶ میل می باشند. بنابراین مشتری می تواند دو جداره شیشه مورد نظر خود را براساس ۴میل+۴میل یا ۴میل +۶ میل و یا ۶میل +۶ میل انتخاب نماید. توجه داشته باشید که در صورت استفاده از شیشه های رنگی یا رفلکس فقط نوع ۴ میل آن در بازار موجود می باشد.
رنگ شیشه: مشتری با توجه به نیاز خود در استفاده از شیشه های مصرفی، می تواند از ۴ نوع شیشه که هرکدام محاسن خاص به خود را دارند استفاده کند که عبارتست از: ساده، مشجر، رفلکس و رنگی.

 

قیمت شیشه دو جداره

قیمت شیشه دو جداره ای که جهت استفاده در درب و پنجره دوجداره یو پی وی سی مورد استفاده قرار میگیرند به چند عامل بستگی دارد که در اینجا به این عوامل خواهیم پرداخت.

نوع تولید:

دو نوع تولید در ساخت شیشه های دو جداره وجود دارد و آن دستی بودن یا کارخانه ای بودن آن است. چنانچه شیشه در فرایند تولید کارخانه ای با دستگاه های درزبندی، شستشوی شیشه و همراه با تزریق گاز آرگون تولید شود قیمت بالاتری نسبت به شیشه دستی یا مغازه ای دارد.

ضخامت شیشه:

ضخامت کلی شیشه های موجود در پنجره دوجداره از ۱۸ میل تا ۲۴ میل می باشد. هرچه ضخامت کلی شیشه بیشتر باشد بخاطر استفاده بیشتر از چسب درزبندی، نم گیر و گاز آرگون استفاده شده در تولید آن، قیمت بالاتری نیز خواهد داشت.

رنگ شیشه:

۴ نوع شیشه جهت استفاده برای کاربردهای مختلف که عبارتست از: ساده، مشجر، رفلکس و رنگی. چنانچه شما از شیشه های رفلکس و یا رنگی جهت پنجره های خود استفاده کنید باید اطلاع داشته باشید که هزینه آن نسبت یه شیشه ساده و یا مشجر بیشتر است.

ساخت شیشه دو جداره

ساخت این نوع شیشه ها بر دو نوع دستی و کارخانه ای می باشد. از آنجا که شیشه دستی از لحاظ عایق بندی و کیفیت مورد تایید نیست بنابراین به ساخت شیشه کارخانه ای براساس فرایند صنعتی میپردازیم. شیشه دو جداره پس از شستشو توسط دستگاه که از هرگونه لک یا کثیفی عاری باشد، بر روی قوطی های آلومینیومی به نام اسپیسر که داخل آن حاوی دانه های سیلیکاژن یا نم گیر است قرار داده می شود. بر روی اسپیسر ها چسب بوتیل زده شده است که باعث می شود دو جداره شیشه به خوبی بر روی اسپیسر قرار گرفته و حرکت نکنند. دو سمت اسپیسرها خروجی هایی پلاستیکی جهت ورود گاز آرگون و خروج هوای داخل شیشه ها تعبیه شده است که در مرحله انتهایی ساخت مورد استفاده قرار خواهند گرفت.

سپس فاصله بیرونی بین شیشه ها را که اسپیسر قرار گرفته با چسب دو ترکیبه سیاه رنگی بنام پلی سولفاید که از نفوذ هرگونه نم آب یا هوایی به داخل شیشه ها جلوگیری میکند پوشانده می شود. در مرحله آخر از گوشه های اسپیسر که خروجی های گاز تعبیه شده بوسیله سنسورهای مخصوص، گاز آرگون تزریق و هوای موجود خالی می شود. شیشه ها پس از خشک شدن چسب پلی سولفاید آماده استفاده هستند.

 

0 پاسخ

پاسخ دهید

میخواهید به بحث بپیوندید؟
مشارکت رایگان.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *