طراحی داخلی رستوران
استانداردهای طراحی داخلی رستوران مدرن
یکی از مهمترین عناصر طراحی داخلی رستوران به خصوص در طراحی فضای داخلی رستوران، هویت و ویژگی مدرن منحصر به فرد فضاست. به طور معمول ترکیبی از شخصیت مالک و محلی که رستوران در آن واقع شده است در این امر سهیم هستند.
طراح باید در نظر داشته باشد که چگونه ویژگی و خصوصیات مالک و طرحمایهه فضای رستوران را با هم ترکیب کند به نحوی که مخاطبان بیشتری را جذب کند. رستورانهای مدرن مکانهایی برای صرف اوقات خوش و خوردن غذاهای مطلوب هستند. تجربه خوردن غذا در یک رستوران خوب زمانی اتفاق میافتد که طراحی دکوراسیون آن بی عیب و نقص انجام شده باشد. برای داشتن کسب و کاری خوب در یک رستوران از طریق طراحی داخلی رستوران مطلوب باید به نکات و المانهای مختلفی توجه کرد.
سبک طراحی داخلی رستوران سنتی
هنگام طراحی داخلی رستوران باید رنگی انتخاب شود که هم مجذوبکننده و هم اشتهاآور باشد. هیچکس نمیخواهد در فضایی تاریک غذا بخورد. واقعیت علمی نشان داده است که رنگ در طراحی داخلی بر روی روانشناسی فرد تاثیر میگذارد. به جهت منافع کسب و کار بسیار مهم است که از رنگهایی استفاده شود که از لحاظ روانشناسی مشتریان را به خوردن و نوشیدن بیشتر تشویق میکند.
در این انتخاب توجه به خلق و خوی خوش، نوع غذایی که سرو میشود و مخاطبانن مورد نظر دارای اهمیت است. یک فضای داخلی که به زیبایی طراحی شده باشد اما دارای عملکرد ناکارآمد باشد میتواند مشکلساز باشد. برای ایجاد فضایی که دارای اثر مطلوب و تاثیرگذار است، فضای طراحی داخلی رستوران میتواند دارای آشپزخانه، انباری، سالن غذاخوری و دیگر نیازمندیهایی برای هم مشتریان و هم کارکنان باشد. هر رستوران در ارایه چنین خدماتی ویژه و متفاوت است.
هزینه طراحی داخلی رستوران ایرانی
در کسبو کار رستوران ضروری است که در محدوده هزینه اختصاص داده شده عمل شود.
برای راهاندازی و داشتن یک رستوران موفق، مالکان باید سرمایه زیادی را برای جلب مشتری در ابتدا خرج کنند.
تا با جذب مشتری هزینه مورد نظر پوشش داده شود.
به این منظور یک طراحی داخلی رستوران خوب باید در محدوده بودجه اختصاص داده شدد طراحی کند.
با بودجه هنگفت اختصاص داده شده میتوان کل مبلمان رستوران از نو خرید و طرح معماری را عوض کرد
و حتی مصالح به کار رفته را از نو تغییر داد.
با بودجهه کمتر شاید بهتر باشد که چالشهای عملکردی معماری و فضاهای بهداشتی را بهبود بخشید
و تغییرات اساسی ایجاد کرد. این موارد همه برای بهتر کردن فضای داخلی رستوران است
طراحی داخلی رستوران و فست فود
این المان شامل بافت فضای طراحی داخلی رستوران میشود. ترکیب بافتهای گوناگونی که میتواند کنتراست و هارمونی ایجاد کنند. به این نحو میتوان معماری داخلی محیطی فراهم کرد که مخاطبان احساس لطافت و آرامش یا احساس خشونت و غیرقابل کنترل بسته به بافتهایی که در محیط ارایه میشود داشته باشند.
بافتها درر انتخاب طرح و الگوها، طراحی کاغذ دیواریها و انتخاب مبلمان مشاهده میشوند بسته به طرحمایه رستوران، طراحی داخلی میتواند میزان هارمونی و وحدت در فضا را افزایش و یا کاهش دهد. چنین المانهایی با المانهای طراحی مشابه قابل ترکیب هستند به طور مثال، بافتها، رنگها و یا دیگر اشیای مشابه. برقراری تعادل بین هارمونی و کنتراست بسیار دشوار و یکی از بخشهای هنری در طراحی داخلی رستوران است
طراحی داخلی رستوران ایتالیایی
یکی از مهمترین چیزهای که باید در هنگام طراحی داخلی رستوران در نظر گرفت وضعیت فعلی و آینده بازار است.
بسیار از طراحان داخلی بر اساس مشاهدات و تغییرات در کسب و کار رستوران فضاهای خود را طراحی میکنند.
برخی مواردی مانند تغییر مبلمان و داشتن فضای بهتر برای آشپزخانه با تجهیزات مدرن و تاکید بر تهیه مواد غذایی محلی را در سرحوله ار خود قرار میدهند.
برخی دیگر از رستورانها به سمت داشتن محیطی دوستانهتر برای مشتریانی که با فنآوریهای نوین در زمان غذا خوردن سر و کار دارند پیش میروند.
چنین رویکردی به معنای دسترسی آسانتر به ایستگاههای شارژ موبایل، رایانه و.. است.
تمامی این گرایشهای مختلف به انتخاب طرح مورد نظر از طرف طراح داخلی کمک میرساند.
چنین رستورانهایی مکانهایی را نیز برای کسانی درنظر گرفتهاند که کاملا فناوریهای نوین را در زمان غذا خوردن کنار میگذارند و به استراحت میپردازند.
شاید به این مقالات علاقمند باشید |
|
دکوراسیون پذیرایی | طراحی دکوراسیون اتاق کودک |
طراحی داخلی مطب | دکوراسیون رستوران |
طراحی اتاق خواب مستر | تامین پارکینگ ساختمان |
پاسخ دهید
میخواهید به بحث بپیوندید؟مشارکت رایگان.