جوت هندی در دکوراسیون

جوت هندی در واقع نوعی الیاف گیاهی است که در استفاده های بسیار گسترده ای داشته و وجود ویژگی های منحصر به فرد آن را از سایر الیاف های طبیعی جدا می سازد. این لیف در واقع یک لیف گیاهی است که در مناطق گرم و مرطوب رشد کرده و به لیف طلایی نیز مشهور است. دلیل این نام گذاری آن است که علاوه بر ارزش فوق العاده بالا و سازگاری کامل با محیط زیست دارای خاصیت درخشندگی نیز هست. یکی از کاربردهای نخ خوت در دکوراسیون، پوشش های کف با الیاف طبیعی است که باعث ایجاد حس گرمی و بافت در فضا می شوند. در ادامه شما را بیش تر با این کاربرد آشنا خواهم کرد.

جوت هندی در دکوراسیون روستایی و مدرن

همان طور که به در تصاویر بالا مشاهده می کنید، ااین فضا یکی فضای مدرن با رنگ آمیزی خنثی مانند سفید و خاکستری است. در این بین وسایل روستیک و چوبی به کمک دکوراسیون آمده و آن را از حالت سرد و بی روح بودن نجات می دهد. بافت طبیعی فرش که از همان نخ جوت تهیه شده، یک احساس گرما و جذابیت به این فضا داده و به عنوان واسطی بین همه وسایل و مبلمان های داخل اتاق عمل می کند.

ایجاد یک نقطه دنج با جوت هندی

در این نمونه می بینید که حتما لازم نیست فرش یا گلیم بافته شده از نخ جوت را برای یک سالن نشیمن بزرگ استفاده کنیم، بلکه می توان مانند حصیرهای ایرانی، از آن برای ایجاد یک گوشه کوچک و دنج استفاده کرد. این کار علاوه بر جدا شدن این بخش از سایر قسمت های خانه باعث می شود که بتوانیم به راحتی بافت را در فضاهای مختلف خانه وارد نماییم.

جوت هندی مناسب فضای غذاخوری

این فرش یک انتخاب هوشمندانه برای قسمت غذاخوری در این خانه است. اکثر وسایل و مبلمان های استفاده شده چوبی بوده و دیوار نزدیک به غذاخوری نیز با آجرهای قدیمی پوشش داده شده است. بنابراین یک بافت حصیری و گرم می تواند پیوندی بین همه آن ها ایجاد نماید. در عین حال که فضایی مختص به ناهارخوری نیز ایجاد کرده است.

جوت هندی در اتاق خواب مینیمال

طراحی داخلی این اتاق خواب سرد و معاصر با سطوح خاکستری و رنگ های خنثی صورت گرفته است. در واقع با یک سبک مینیمال روبه رو هستیم که نیاز به تنوع و جدایی از این حالت سرد و بی روح دارد. یک فرض بافته شده از نخ جوت، با احساس نرمی و ساده بودن خود می تواند گزینه مناسبی به نظر بیاید. در عین حال که تم خنثی و یکنواخت اتاق را بهم نمی زند، گرمی، نرمی و لطافت را به آن وارد کرده و به نوعی وارد کردن طبیعت به یک فضای مدرن خواهد بود.

جون هندی در دکوراسیون حمام

برای یک فضای مرطوب که در تماس مستقیم با آب است هیچ چیز مانند الیاف طبیعی نمی تواند کارآمد و مفید باشد. بسیاری از افراد در عین حال که به یک کف پوش در حمام یا سرویس بهداشتی خود نیاز دارند، اما فرش و موکت را به دلیل خیس شدن انتخاب نمی کنند. فرش بافته شده از الیفا طبیعی جوت، علاوه بر این که این مشکل را حل می کند، یک بافت نرم و لطیف را نیز به وجود می آورد. همین طور می تواند مانند تصویر بالا، با سایر وسایل مانند سبدهای حصیری و وسایل چوبی نیز ست می شود.

جوت هندی به عنوان موکت

این خانه نوسازی شده، از نور طبیعی خوبی برخوردار بوده اما طراحی بیش از اندازه ساده آن می تواند باعث بی روح و یکنواخت شدن فضا شود. طراحان با استفاده از یک فرش بافته شده از الیاف طبیعی جوت، گرمای لازم را در فضا به وجود آورده و از ان به عنوان موکت استفاده کرده اند. با این کار در صورت لزوم می توانند فرش های دیگر با ترکیب رنگی های متنوع و شاد بر روی آن پهن نمایند. این کار همچنین برای مواقعی که فضای شما کف پوش زیبا مانند سرامیک یا پارکت ندارد می تواند ایده آل باشد.

 

0 پاسخ

پاسخ دهید

میخواهید به بحث بپیوندید؟
مشارکت رایگان.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *